Saturday, March 3, 2012

laauantai!!

 Jee, nyt on jo maaliskuu ja kevättä ilmassa! Koko viikon on ollut ihana aurinkoinen sää, mutta mähän oon siis viettänyt koko viikon neljän seinän sisällä nenä psykan kirjoissa :) Mulla tuli kauhee paniikki kun tajusin että nehän on jo kahden viikon päästä ja vielä olis vaikka kuinka opeteltavaa!
 Tänään kävin aamupäivällä kaupungilla ja löysin H&M aleista tämän aivan ihanan maksimekon jonka ajattelin kesällä olevia kummitädin häitä varten. Ja hintakaan ei ollut paha, tää oli alennettu 50 eurosta 7 euroon. Kesätulejo!
 Nämä Nellyn kengät sopivat hyvin tohon mekkoon!
Joitain tänä vuonna ostettuja DVD:eitä.

Nyt meen takaisin psykologian pariin ja onneksi illaksi on kuitenkin luvassa jotain kivaa, nimittäin Linan ja Jessen tuparit :))

11 comments:

 1. great outfit :) and the dress with these hot heels makes you look so sophisticated, edgy but also elegant :) really like it!

  xoxo

  http://www.flirting-with-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. aaaaa ihana mekko!

  ReplyDelete
 3. Voi mikä löytö tuo mekko! Aivan ihana ja tosiaan varsinkin noiden kenkien kanssa :)

  ReplyDelete
 4. Ihana asu ja toi mekko on täydellinen! Ja mikä hinta.....

  ReplyDelete
 5. FlirtingWithFashion - thank you so much ! :>

  Anna - kiitti!:)

  Milla - se oli kyllä todellinen löytö! Kiitos!:))

  noora - joo, ei mikään kallis kyllä ollu:) kiitti!!

  ReplyDelete
 6. vautsi mikä löytö! älyttömän kaunis mekko :)

  ReplyDelete
 7. monta kertaa luet ne kirjat ennen kirjotuksii ja kui paljo oot jo lukenu ja meinaakjo lukee paljon viel :) oot ehk kaunein ketä tiiän!

  ReplyDelete
 8. tuo sopisi hyvin ylppärimekoksi, ootkos ajatellut?

  ReplyDelete
 9. Jossu - kiitos paljon! :)

  anonyymi - psykan kirjat ehdin kyllä lukee vaan kerran kunnolla kun niitä on 5 :) nyt oon neljännen kirjan lopussa eli yks enää jäljellä ja sitten kun oon lukenut sen niin luen vielä psykan abikirjan ja kertaan vaikeita asioita (ja kirjan alleviivaukset). enkusta luen sanoja, kielioppia ja katon jotain sarjoja ja äikän esseeseen ei oikein voi edes lukea.
  ja kiitos ihana! :)

  anonyymi - joo ajattelin kyllä että se sopis, mutta toisaalta oon ajatellut että haluaisin valkoisen yomekon, mutta ehkä toikin vois olla hyvä... pitää vähän miettiä! =)

  ReplyDelete
 10. Vautsi mä tykkään niin tosta ekan kuvan paita + kaulakoru yhdistelmästä! :)

  ReplyDelete