Thursday, June 14, 2012

Things

Sain nämä suloiset Rörstrandin pikkukulhot ylioppilaslahjaksi, ja ihastuin tuohon kuvioon heti. Kulhoissa on piirrettynä herneenpalko, karviaismarjoja nokkosia yms. Kulhot ovat sen verran pieniä, ettei niistä mitään voi syödä, mutta tarjoiluun ne sopivat hyvin.
Törmäsin sitten sattumalta eräässä sisustusliikkeessä näihin samoihin Rörstrandin astioihin ja koska tykkään kyseisestä printistä paljon, päätin ostaa neliskulmaisen lautasen kokoelmaani. Saa nähdä jos käyn vielä hakemassa toiset lautaset tai isommat kulhot!
Toinen uusi astia jonka oon ostanut on tämä Iittalan kaadin.

6 comments:

 1. mäki rakastan noita rörstrandin kulinara astioita! ostan yleensä niitä aina ruotsista, siellä ne on halvempia ku täällä suomessa:) ja se on kiva ku saan aina ruotsalaisilta tutuilta tuliaisiksi noita 8)

  ReplyDelete
 2. nooris - oii, seuraavan kerran kun meen Ruotsiin niin pitää kyllä etsiä noita jostain! :P

  noora - kiitos! :))

  ReplyDelete
 3. Oi ihania! Mistä sisustusliikkeestä niitä löysit?

  Osaatko muuten suositella Vaasassa hyvää rantaa ja jotain lenkkipaikkaa? Mieluiten melko lähellä keskustaa tai että ei mitään 10km sieltä kun ei ole autoa ja lenkkipaikkana mieluiten joku semmonen maastopaikka eikä tavallinen kävelytie. Olen muuttanut tänne vasta hetki sitten joten on vielä hakusessa nämä ja olis kiva jos joku kertoisi :)

  Ootko muuten suomenruotsalainen tai osaatko puhua ruotsia ihan kunnolla kuitenkin? Mua vähän ahdistaa tää ruotsin kieli täällä kun en sitä kovin hyvin osaa..

  ReplyDelete
 4. Kiitos! Löysin ne mayasta, joka sijaitsee keskustassa Hovioikeudenpuistikolla :) Hyviä rantoja, hmm... Itse tykkään käydä Hietasaaressa, joka sijaitsee Vaskiluodossa. Sit kans Paradise Beach Tropiclandian takana on hyvällä paikalla. Täällä on kyllä paljon hyviä rantoja :) No ainakin yks hyvä lenkkeilypaikka joka sijaitsee melko lähellä keskustaa on ranta. Eli esimerkiksi hoviskan puistosta rantatietä Suvilahteen päin. Se ei oo tavallista asfalttia, vaan hiekka/kivitietä ja siinä on kiva juosta kun se on ihan meren äärellä..

  En kutsuis itseäni ihan suomenruotsalaiseksi, mutta isäni on suomenruotsalainen joten olen hänen kanssaan puhunut ruotsia pienestä pitäen. Ja omasta mielestäni puhun kyllä ruotsia ihan hyvin ja kaiken ainakin ymmärrän ruotsiksi :)

  ReplyDelete
 5. Kiitti paljon hyvistä vinkeistä! :)))

  ReplyDelete